Kotitalousvähennys

Verovähennysoikeus teki kotisiivouksen teettämisestä sinulle entistä edullisempaa!

Kotona teetetyn työn verovähennysoikeus on nyt jopa 50%, joten meiltä ostamasi siivoustyö on nyt sinulle todella edullista.

Verovähennysoikeuden saat kun 100 euron vuotuinen omavastuu ylittyy. 100 euron omavastuu hoituu jo noin 4 tunnin siivouksesta eli monessa tapauksessa jo yhdellä siivouskerralla.

 

Verovähennys

Vähennystä ei tehdä verotettavista tuloista, vaan suoraan tuloveroista, joten verovähennys on kaikille tuloverovelvollisille samansuuruinen. Verovähennyksen saat ilmoittamalla maksamasi kotisiivoukset veroilmoituksessa tai halutessasi verotoimisto antaa veroedun ennakkoon ja suoraan verokorttiisi, jota varten annamme sinulle laskelman kuluvana vuonna käyttämiesi siivouspalveluiden maksuista.

Hintamme on 33 euroa työtunnilta ja se sisältää kaikki työstä aiheutuvat kustannukset sekä siivoojan mukana kulkevat siivoustarvikkeet.

Hintamme sisältää myös arvonlisäveron 24%. Kilpailevista tarjouksista pyydämme huomioimaan sen, sisältääkö hinta arvonlisäveron sekä kaikki yrittäjän maksut ja velvoitteet. Matkakuluja emme peri siivouskohteista, jotka sijaitsevat alle 10 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

 

Esimerkki

Vuonna 2005 aloittanut säännöllinen asiakkaamme halusi vuodelle 2012 veroalennuksen suoraan kuukausittain verokortille. Hän käyttää palveluamme 165 euron edestä kuukaudessa ja ENNAKKOVERO PIENENI YLI 65 EUROA KUUKAUDESSA!

Huom: Nyt saat verovähennyksen myös omille tai puolison vanhemmille tilatusta siivouspalvelusta.

Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksen tekoa.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi sivulta.